Fedezzünk fel új lehetőségeket! Együtt. Ma.

Majdnem 20 éves tapasztalat.

Az 1999-ben alapított  A-Team Health Recruitment egy brit cég, mely egészségügyi dolgozók toborzására szakosodott. Mindennap segítünk az Ügyfeleknek megtalálni a megfelelő pályázót, és csökkenteni az ideiglenes dolgozók foglalatoztatásának a költségeit, olyan módon, hogy állandó alkalmazottakat foglalkoztatunk. Az évek során tevékenységünket egész Európára kiterjesztettük, támogatva a pályázókat olyan változásokban, mint a költözés egy másik városba vagy országba, illetve karrier építés az új munkahelyen.

VÁLASSZA AZ A-TEAM HEALTH RECRUITMENTET

Mindennap segítünk a kórházaknak, rendelőknek és gyógyszertáraknak Magyarországon és Európa-szerte. 

Segítségünkkel az Európai Unió egész területéről származó egészségügyi dolgozókat foglalkoztathatnak.

Mindennap segítünk a magyar egészségügyben dolgozóknak, hogy Magyarországon vagy más országokban építsék karrierjüket, vagyis a belföldi- vagy a külföldi piacon is sikeresek legyenek.

Együttműködünk kórházakkal, rendelőkkel, gyógyszertárakkal és egyéb, egészségügyben működő cégekkel, melyek egészségügyi és irodai dolgozókat szeretnének foglalkoztatni.

Csak akkor mutatjuk be a pályázót, ha tökéletesen megfelel az álláshirdetésben foglaltaknak.

Egészségügyi dolgozók ezreinek segítettünk már megtalálni az első (és a következő) munkahelyeket belföldön és külföldön egyaránt.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk megtalálni a pályázóknak a tökéletes munkahelyet, mely megfelel az elvárásaiknak, képességeiknek és tapasztalataiknak, valamint a célunk az is, hogy megkönnyítsük (illetve kellemesebbé tegyük) a foglalkoztatás folyamatát.

HungaryRomaniaPolandFrenchEnglish

You have Successfully Subscribed!